Liga 1

Ei sunt jucatorii BLINDATI de Becali! 7 fotbalisti au clauze de reziliere URIASE in contracte! Cum arata topul vedetelor de la FCSB

Gigi Becali spera sa incaseze sume importante de bani de pe urma mai multor jucatori de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2021, 15:48
Data actualizarii: Marti 09 Februarie 2021, 15:55

7 fotbalisti din lotul lui Toni Petrea au clauze de reziliere in contractele lor, cei mai valorosi in opinia patronului de la FCSB fiind Octavian Popescu si Florinel Coman, care au clauze de 100 de milioane de euro. 

In top 3 jucatori de la FCSB cu cele mai mari clauze de reziliere se afla si Olimpiu Morutan (70 de milioane de euro) si Dragos Nedelcu (50 de milioane de euro). 

Si Denis Harut, fundasul adus recent de la FC Botosani, are o clauza importanta de reziliere in contract, dar semnificativ mai mica fata de cea a 'perlelor' Coman si Popescu. Potrivit DigiSport, Becali i-a fixat clauza la 10 milioane de euro, tinand cont de faptul ca Harut joaca pe postul de fundas central. 

Ceilalti doi fotbalisti de pe urma carora patronul ros-albastrilor spera sa incaseze o suma importanta de bani in momentul unui viitor transfer sunt Florin Tanase si Andrei Vlad, cei doi avand in contract o clauza de reziliere de 30 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies