Lovitura la care nu se astepta nimeni! Un fost antrenor de la Juventus, AS Roma si FC Porto poate ajunge la FCSB! O legenda i-a fost propusa lui Becali

FCSB AS Roma Gigi Becali juventus Luigi Delneri Superliga Lovitura la care nu se astepta nimeni! Un fost antrenor de la Juventus, AS Roma si FC Porto poate ajunge la FCSB! O legenda i-a fost propusa lui Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 August 2019, 18:41
Data actualizarii: Vineri 16 August 2019, 18:52

FCSB poate fi al 21-lea club din cariera lui!

Un nume urias din fotbalul italian poate ajunge la FCSB! Luigi Delneri le-a fost propus oficialilor clubului, anunta Gazeta! Delneri este cel mai mare nume ajuns pe masa lui Valeriu Argaseala, prin intermediul agentului care l-a adus pe Montini la Dinamo, Federico Carboni.

Delneri, 68 de ani, si-a inceput cariera de antrenor in 1985 si a pregatit cluburi importante din Italia precum AS Roma, Chievo, Palermo, Atalanta, Sampdoria sau Genoa. In sezonul 2010/2011 a avut cea mai importanta provocare a carierei, fiind pe banca celor de la Juventus. A fost ultimul sezon inainte sa inceapa seria incredibila a lui Juve, cea care a castigat titlul in fiecare sezon ce a urmat! Delneri a mai antrenat-o si pe FC Porto in 2004, cand aceasta era detinatoare UEFA Champions League. A renuntat la post insa inainte de debuteze, dorind sa revina in Italia din motive personale.

Agentul lui Delneri, Federico Carboni, a confirmat faptul ca numele managerul italian a fost propus FCSB-ului, insa nu a oferit detalii despre o posibila venire a acestuia in Romania. Luigi Delneri este liber de contract dupa ce a antrenat-o ultima data pe Udinese, in sezonul 2016/2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!