"Narcis a inceput deja, se vor schimba lucrurile la FCSB!" Ce spune Becali de revenirea lui MM Stoica la echipa

Narcis Raducan e noul director sportiv al FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 August 2019, 16:51
Data actualizarii: Vineri 16 August 2019, 17:02

Becali nu exclude insa si revenirea lui MM in club, in cazul in care acesta si-o va dori. Patronul FCSB promite sa-si schimbe atitutinea fata de jucatori si fata de presa: nu va mai anunta primul 11 la TV, nici nu va mai comenta evolutiile fotbalistilor imediat dupa jocuri in emisiuni televizate.

"Narcis a inceput deja activitatea. Luni o sa merg si eu cu el la echipa. MM se poate intoarce la FCSB oricand vrea el, e ca a doua casa a lui. Oricand vrea, poate sa lucreze la FCSB. Cu Narcis o sa ma consult, e priceput la fotbal, de aia l-am luat. O sa luam o hotarare: ramane Andronache sau aducem pe cineva. Stati putin cu Edi Iordanescu! Nu-l dati afara pe Andronache.

Se vor schimba lucrurile la FCSB, voi fi un alt om. Am spus tot timpul lucrurilor pe nume. N-o sa mai fac asa. O sa aflati adevarul cand trebuie. N-o sa mai zic lucruri care nu-si au rostul. Ce rost are sa fiu eu intrebat de schimbari? Sa-si puna toti pofta in cui. Avem antrenor, director sportiv. Nu mai stiti nici de transferuri. De Adi Popa puteti sa stiti, ca e facut. Atitudinea mea se va schimba la 180 de grade.

N-o sa mai corectez jucatorii la TV. Nu stiu daca are efect, e un lucru pe care n-o sa-l mai fac. Jucatorii sunt angajati, iau salarii mari. Eu vreau sa-mi schimb viata. Pentru ce sa ma cert, de ce sa ma cert? Sa-si spuna parerea toti, eu nu ma mai cert. Treaba mea mi-o fac eu la echipa, jurnalistii zic ce zic. Cand vad ca cineva pune o intrebare de judecator, ii inchid. Nu ma mai cert, nu jignesc, dar inchid telefonul", a spus Becali.

CITESTE SI

Modifică setările cookies