edward iordanescu CFR Cluj FCSB Superliga

Iordanescu stie cum sa isi motiveze jucatorii inaintea duelului cu FCSB: "E frumos sa sarbatoresti dupa o victorie acasa!"

CFR a castigat titlul cu numarul 7.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 19:57
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 20:13

La fel ca in sezonul 2018-2019, FCSB a sperat ca duelul din ultima etapa, dintre ei si CFR, sa se joace cu tilul pe masa. Nu a fost sa fie, iar inaintea ultimului duel, CFR are un avans de 6 puncte, titlul fiind decis.

De altfel, cu exceptia locurilor 5 si 6, adica Clinceni si Botosani, echipe despartite de un singur punct inaintea ultimei etape, se cunoaste configuratia finala a clasamentului.

Duelul dintre FCSB si CFR din ultima etapa nu mai are miza, iar echipa lui Becali si-a lasat deja jucatorii sa plece in vacanta. Edi Iordanescu crede insa ca isi poate motiva jucatorii inaintea ultimului meci.

"Este un joc important pentru noi, un joc cu miza, este ultimul joc din campionat. Intalnim principala contracandidata la titlu. Este un joc pentru onoare, vor fi suporterii nostri in tribuna si, chiar daca titlul este de necontestat, este frumos sa sarbatoresti dupa o victorie acasa.

Trebuie sa fim focusati, trebuie sa gasim energia, concentrarea necesara ca sa facem un joc solid si sa mai punem trei puncte la clasament", a spus Edi Iordanescu, la conferinta de presa.

Modifică setările cookies