FCSB Anghel Iordanescu Liga 1 Superliga

VIDEO Edi Iordănescu le răspunde celor care susțin că tot Gigi Becali face echipa

Gigi Becali i-a promis mână liberă lui Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului, însă sunt voci care susțin că patronul vicecampioanei încă se implică la echipă.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 14:36
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:44

Edi Iordănescu neagă zvonurile lansate de Valeriu Iftime și Dumitru Dragomir și susține că el este cel care face echipa, alături de staff-ul său.

„Când am verificat ultima dată, eu făceam echipa, așa că așteptați-vă să țin cont de părerea tuturor, dar să fac ceea ce cred eu că e mai bine. Calendarul nu l-am stabilit eu. Nu am avut jocuri accesibile. Îmi era mai ușor să zic că aștept pauza competițională și evitam un joc greu acasă cu Sepsi și la CFR. Nu am făcut asta, am dat un mesaj clar, îmi asum”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Helmut Duckadam, care a susținut că FCSB are nevoie de un psiholog

„Orele ce urmează sunt foarte importante, aștept anumite răspunsuri de la jucători, după care împreună cu staff-ul o să definitivăm primul 11. Domnul Duckadam are tot respectul meu, o știe, am și lucrat împreună aici în trecut. Am avut o comunicare permanentă. E un om care mi-a arătat sprijin în spațiul public de fiecare dată când a putut. Are tot timpul păreri obiective, însă eu sunt aici zi de zi cu ei, dialoghez cu ei, îi văd”, a mai spus Iordănescu jr.

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies