VIDEO „Va fi un meci cu toate armele pe masă!” Edi Iordănescu a prefațat derbiul cu Dinamo

Edi Iordănescu se așteaptă la un meci dificil în fața marei rivale Dinamo.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 13:46
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:45

Antrenorul lui FCSB i-a analizat în detaliu pe „câini”, însă susține că i-a fost extrem de greu să facă o tactică de meci, deoarece nu știe pe ce echipă va conta Bonetti, care a primit întăriri masive în ultima perioadă.

„O confruntare pe care daca cineva o consideră acidă, greșește. Va fi un meci cu taote armele pe masă. Nu-mi place să vorbesc despre lucrurile din munca noastră (s-a prezentat la conferință cu un dosar gros în care sunt informații culese despre Dinamo). Am incercat să culegem foarte multe date despre adversari.

Dar este foarte difcil să anticipăm unele lucruri, pentru că au venit nouă jucători la Dinamo și nu știm la ce nivel de pregătire se găsesc și pe cine va conta domnul Bonetti.

Încercăm să stabilim repere clare, pe care în timp să le dezvoltăm. Este o perioadă în care încercăm să ne concentram mai mult asupra echipei noastre.

M-a surprins împrumutul lui Itu (la Dinamo), un jucător tânăr, cu care am lucrat și care este un fotbalist foarte bun. Iliev, la fel, am lucrat cu el la Astra. Sunt jucători pe care îi cunoaștem în mare parte, însă vom vedea când vom primi primul „11” al adversarilor dacă vom putea interveni din punct de vedere tehnico-tactic pentru a face unele ajustări”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies