"E unul dintre cei mai buni straini adusi in Romania!" Lovitura pe care Steaua vrea s-o dea la vara

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

YAZALDE, DIN VARA LA STEAUA?

Cu 6 goluri la Astra in acest sezon, Yazalde a revenit pe lista de transferuri a Stelei. A mai fost dorit si in trecut la Steaua, dar si de CFR Cluj. Colegii spera ca el sa ramana la Giurgiu si din sezonul viitor.

"Din punctul meu de vedere, Yazalde e unul dintre cei mai buni straini adusi in Romania. Ar fi o pierdere, dar sper sa ramana alaturi de noi si in viitor.", a declarat Dani Coman.

"PROBLEMELE SUNT GRAVE LA VASLUI"

Portarul Astrei a comentat si situatia de la Vaslui, club care ar putea fi retrogradat la finalul sezonului din cauza problemelor cu licenta.

"Nu am aflat de Vaslui, acum aflu. Imi pare rau de jucatorii de acolo, de oras, de oamenii de acolo, fotbalul insemna foarte mult. Stiu cum e sa fii neplatit de foarte multe luni. E foarte greu sa te motivez, e foarte greu sa joci fotbal. Sunt oameni care traiesc exclusiv din aceste contracte, sunt jucatori care si-au facut planuri, au rate la banci, si-au luat o masina, o casa. Banca nu te intreaba daca ti-ai primit sau nu salariul. Problemele sunt grave, din punctul meu de vedere. In viitor vor fi probleme mult mai grele. Sunt foarte putini oameni care mai baga bani in fotbal. Nu cred ca scoaterea licentei este buna, pentru ca atunci cluburilor nu vor mai plati, vor avea datorii mari si vor recurge la gesturi extreme, insolventa sau chiar faliment."

"NU S-A INTAMPLAT NIMIC, NU S-AU DAT PUMNI"

Asa s-a aparat Dani Coman la comisia de disciplina, dupa scandalul cu Lazar de la Dinamo. Degeaba insa. Cei doi au fost suspendati. Coman a primit trei etape, in timp ce Vali Lazar a luat doua.

"Am avut o discutie in timpul jocului, am avut una si dupa joc. S-a amplificat aceasta situatie, din punctul meu de vedere - nejustificata. Stewarzii si oamenii au crezut ca vrem sa ne luam la bataie. Nu s-a intamplat nimic, nu s-au dat pumni, asa cum s-a scris."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies