Celeban ar vrea la Steaua, dar n-a primit inca oferta: "Managerul l-a mai vrut, orice jucator isi doreste in Liga Campionilor"

Celeban ar vrea la Steaua, dar n-a primit inca oferta: "Managerul l-a mai vrut, orice jucator isi doreste in Liga Campionilor"

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Sosit in Romania in 2012, cand SC Vaslui l-a transferat de la Slask Wroclaw, fosta adversara a Rapidului in Europa League, Piotr Celeban (28 de ani) a devenit in scurt timp unul dintre cei mai apreciati straini din campionatul intern, acesta impresionand atat prin calitatile sale defensive, cat si printr-un instint extraordinar de marcator.

Neplatit de luni bune la Vaslui, echipa care se afla intr-o profunda criza financiara, fundasul polonez si-a incheiat unilateral contractul, acum fiind curtat de echipe importante, prin care si Steaua, unde este vazut ca o solutie buna pentru defensiva campioanei.

Aflat pe lista lui Laurentiu Reghecampf, Piotr Celeban este curtat intens si de Legia Varsovia, echipa eliminata de Steaua din play off-ul Ligii Campionilor.

Iar sansele sa joace in Polonia sunt tot mai mari, avand in vedere ca Steaua, spune impresarul Aurel Damian, nu a luat inca legatura cu el. Cu toate acestea, fundasul nu ar spune <<nu>> unei mutari in Ghencea, acesta fiind atras de sansa de a juca in grupele Ligii Campionilor. Pe langa Steaua si Legia, alte doua echipe sunt interesate de serviciile jucatorului, acesta analizand in moment situatia.

"Pe Celeban nu l-a contactat nimeni de la Steaua. Nici pe el, nici pe mine. Poate ca exista interes, dar ei nu au luat legatura cu noi, n-au facut niciun pas in acest sens. Vom putea discuta concret in momentul in care va veni o oferta sau vor fi niste discutii preliminare. De la Legia este oferta, dar si de la alte doua cluburi. Jucatorul a primit 3 oferte si va vedea ce va alege in luna iunie, pentru ca acum nu poate sa semneze cu nimeni.

El a primit acum convocarea pentru meciul amical cu Germania. Si ca tot vorbim de Germania, Celeban are o inclinatie catre Bundesliga, spera sa prinda un contract acolo, poate cu o evolutie buna la nationala.

In acest moment exista o oferta din Polonia si alte doua din Europa, dar nu din Romania. El a mai avut oferte din Ucraina si China. Cea din China era una foarte buna, dar nu s-a concretizat.

Situatia lui Celeban nu a fost contestata de Vaslui in termenul limita de cinci zile. Va trebui sa vedem insa ce se va intampla cu restantele, pentru ca Vasluiul trebuie sa-i dea banii restanti chiar daca a incheiat contractul acum. El mai avea un an de contract cu Vaslui, iar in cazul in care va semna cu o echipa care sa ii dea mai putini bani, diferenta va trebui achitata de SC Vaslui. Cu toate acestea, el nu se gandeste la asa ceva acum.

Steaua isi poate permite orice jucator, e o echipa care joaca an de an in Liga Campionilor, e o echipa care atrage. Orice jucator stie ca poate fi vazut in Liga Campionilor. La Steaua mai sunt jucatori cu salarii foarte mari, plafonul salarial de 10 mii de euro e istorie acolo. Oricum, sumele se pot compensa cu prime la semnatura.

Steaua a mai discutat cu el, managerul a vrut sa-l aduca, dar nu s-a reusit", a spus Aurel Damian la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies