"Titlul e rezolvat!" Cel mai mare adversar al lui Reghe a ABANDONAT lupta. Cum a fost trezit la viata un golgeter dorit de Steaua

"Titlul e rezolvat!" Cel mai mare adversar al lui Reghe a ABANDONAT lupta. Cum a fost trezit la viata un golgeter dorit de Steaua

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

"PROBLEMA TITLULUI S-A REZOLVAT"

Steaua a scapat de cel mai mare adversar din lupta pentru titlu. Culmea, chiar Dinamo i-a dat avansul pentru un nou titlu de campioana in 2014. Tot Dinamo a trimis-o pe Steaua si in finala Cupei :) La Sport.ro, Florin Marin de la Astra spune ca Steaua nu mai are emotii in lupta pentru trofeul de campioana in acest sezon.

"Problema titlului s-a rezolvat. Steaua ne-a fost superioara prin constanta. Noi am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate, dar un titlu il castigi cand bati echipele mici si cand isi castigi punctele de acasa. Noi am avut sincope mari in tur si in retur. Steaua are o singura infrangere, cu Vaslui. Uitati-va sa vedeti ce puncte a pierdut Astra."

LUPTA SE DA PENTRU LOCUL 2

Daca pentru titlu Astra a abandonat lupta, emotiile sunt mari si pentru locul 2. Petrolul s-a apropiat la un punct de Astra in acest moment.

"Am avut o discutie cu jucatorii dupa meciul din Cupa. Le-am spus ca trebuie sa ne concetram total asupra campionatului, pentru ca trebuie sa pastram acest loc 2, dar se pare ca nu am fost destul de convingator. "

"A fost o diferenta mare de atitudine, concentrare, Dinamo ne-a fost superioara. Daca Astra avea constanta, acum era pe primul loc. In niciun caz nu ma asteptam la un alt rezultat la Viitorul cu Steaua. Viitorul e o echipa de perspectiva, dar nu ii poate face fata Stelei.", a mai spus Florin Marin.

CUM A FOST TREZIT LA VIATA BUDESCU

"Budescu avea un moral scazut, am cautat sa-l incurajez, sa ii ridic moralul si a confirmat apoi, cu Petrolul. Cu Dinamo a avut o evolutie modesta, in nota echipei. E un jucator foarte bun, poate decide singur soarta unei partide si un caracter. Sper sa faca parte din lot, cum sunt Lung, Matel, Papp. Piturca va decide jucatorii care sunt in forma."





VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies