"E un avantaj pentru Craiova". Planul lui Gigi Becali pentru meciul cu oltenii, pus sub semnul întrebării

Gigi Becali Basarab Panduru FCSB - Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 19:13
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 19:28

FCSB - Universitatea Craiova este derby-ul etapei 26 din Superliga României. Partida este duminică (19 februarie), de la ora 20:00. 

Cu cinci etape înainte de încheierea sezonului regulat, lupta pentru titlu este mai aprinsă ca niciodată.

Primele cinci formații sunt despărțite de doar opt puncte. Farul Constanța este lider, cu 52 puncte, urmată de CFR Cluj (50 puncte), FCSB (47 puncte), Rapid (45 puncte) și Universitatea Craiova (44 puncte). 

Pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, FCSB nu va putea conta pe Darius Olaru, acesta fiind suspendat din cauza numărului de cartonașe galbene primite. În aceste condiții, Gigi Becali a făcut planul pentru mijlocul echipei.

"Eram în mare dilemă. Am zis că trebuie să joace Tavi, dar pe Coman nu puteai să-l scoţi. Nu ai cum! Coman a început să fie mare bombă, ca pe vremuri. Cu ce uşurinţă... doar stă cu mingea la picior, încremeneşte adversarul... ca pe vremuri! Poate chiar mai bine.

Uite, că dacă am avut dilemă, poate a făcut Dumnezeu aşa, să ia galben Olaru şi să joace amândoi (n.r. Octavian Popescu şi Florinel Coman)", a spus Gigi Becali

Basarab Panduru nu este sigur de planul lui Gigi Becali
 

Mutarea pe care o ia în calcul Gigi Becali nu este văzută cu ochi buni de Basarab Panduru, considerând că aceasta ar putea reprezenta un avantaj pentru adversari.

"Mie mi se pare că dacă joci cu Popescu acolo (n.r. - inter), e un avantaj pentru Craiova. Cu un mijloc puternic, cred că ar putea să te păcălească acolo Craiova!", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.


Interviu Gigi Becali (14.02.2023) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!