Hamza a fost vandut pe 750.000 de euro la Plovdiv! Bulgarii au incercat sa il ia si pe Cosmin Matei! Pretul cerut de Dinamo a fost prea mare

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 15:40

	Hamza a fost vandut pe 750.000 de euro la Plovdiv! Bulgarii au incercat sa il ia si pe Cosmin Matei! Pretul cerut de Dinamo a fost prea mare

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

“Din punctul de vedere al cluburilor, conditiile au fost acceptate. Hamza este impreuna cu impresarul sau in Bulgaria, sunt chiar acum la Plovdiv, unde se discuta contractul jucatorului. Suma de transfer este in jurul celei vehiculate in presa, de 750.000 de euro. E o suma buna pentru clubul Petrolul. Sunt multe clauze de pus la punct in contractul jucatorului, dar se va ajunge la un numitor comun, pentru ca lucrurile nu erau departe intre ceea ce isi dorea Hamza si ce ofereau cei din Bulgaria. Fara indoiala se va rezolva in urmatoarele zile”, a spus Mara la Dolce Sport.

Acesta a dezvaluit ca echipa din Bulgaria a fost aproape sa il ia si pe Matei de la Dinamo, insa nu s-au inteles la pret: "Matei este un jucator care le-a placut extrem de mult celor de acolo, dar momentan nu isi permit sa... Este un jucator destul de scump pentru momentul asta. Dar e un jucator care le-a placut.", a spus Mara.

Dinamo a cerut 2 milioane de euro pe Matei, in doua transe, sau 1,5 milioane de euro intr-o singura transa.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies