Stelistii au uitat de viscol! Jucatorii lui Reghe au facut primul antrenament in paradisul din Malaga! Pintilii si Filip s-au antrenat separat!

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 15:20

	Stelistii au uitat de viscol! Jucatorii lui Reghe au facut primul antrenament in paradisul din Malaga! Pintilii si Filip s-au antrenat separat!

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Steaua a ajuns aseara, tarziu, in cel de-al doilea cantonament al iernii, la Malaga, departe de viscolul de la Bucuresti.

Conditiile din Spania sunt excelente. Temperatura se apropie de 20 de grade, iar complexul in care este cazata delegatia Stelei e una de cinci stele.

Reghe si-a scos astazi jucatorii la primul antrenament, mult mai lejer decat chinurile de la Marbella. Jucatorii cu probleme, Pintilii si Filip, s-au au facut o pregatire separata cu kinetoterapeutul Ovidiu Kurti.

Alti doi jucatori din lotul Stelei, Bourceanu si Neagu, nu au putut fi prezenti la antrenamentul de azi. Zapada si viscolul i-a blocat pe cei la Galati. Acestia vor ajunge in cantonamentul din Spania in cel mai scurt timp posibil, imediat ce vremea din Romania va permite acest lucru.

Steaua are programate 5 partide amicale in cel de-al doilea cantonament al iernii:

vs. Dinamo Kiev - 28 ian
vs. IFK Goteborg - 30 ian
vs. Lokomotiv Plovdiv - 1 feb
vs. Korona Kielce - 3 feb
vs. Elfsborg - 5 februarie

Asa arata complexul La Cala Resort, unde este cazata delegatia Stelei:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies