VIDEO EXCLUSIV "E Roberto Carlos pe partea cealaltă". Transferul anunțat de FCSB, ironizat în direct la "Ora Exactă în Sport"

FCSB se pregătește deja pentru sezonul viitor și pregătește o serie de transferuri pentru a se întări.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 11:28
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 11:36

Mihai Stoica a anunțat că Alexandru Pantea (18 ani, fundaș dreapta) va reveni la FCSB, după ce în sezonul 2021/2022 a fost împrumutat la FC Hermannstadt, echipă ce luptă în playoff-ul Ligii 2 pentru promovarea în prima ligă.

"Îl văd luptându-se din vară pentru un loc de titular la noi. Îl văd foarte bine pe copil. Nu l-am văzut o dată să joace un meci slab la Hermannstadt. Da, vorbesc cu el. E genul lui Roberto Carlos de picior drept. Nu ţine cont de adversar, nu are emoţii, e "înţepat". E uzat (n.r. - râde)", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Invitat la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Vivi Răchită a comentat afirmațiile făcute de managerul general de la FCSB, dar și despre potențialul tânărului fotbalist. 

"N-ar fi primul jucător cu care Mihai Stoica ar da greș. Cred că s-a uitat la Chiajna cu Hermmanstadt când Pantea a intrat cu piciorul stâng în interior și a dat un șut pe lângă poartă. Aia a fost singura fază. Sunt aberații. Dacă era așa bun, nu-l împrumutau la Hermmanstadt. E Roberto Carlos pe partea cealaltă", a declarat Răchită la PRO ARENA. 

Modifică setările cookies