Fotbal intern

„E ca Roberto Carlos!” MM Stoica a anunțat numele primului jucător care va sosi la FCSB în vară

FCSB se întărește pentru sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 23:10
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 23:30

Mihai Stoica a anunțat că Alexandru Pantea (18 ani, fundaș dreapta) va reveni la FCSB, după ce în sezonul 2021/2022 a fost împrumutat la FC Hermannstadt, echipă ce luptă în playoff-ul Ligii 2 pentru promovarea în prima ligă.

Om de bază la Hermannstadt în acest sezon, Pantea i-a convins pe oficialii „roș-albaștrilor” să-l „repatrieze” pentru a conta pe el în sezonul viitor.

  • Mihai Stoica

„Nu ține cont de adversar, nu are emoții!”

„Îl văd luptându-se din vară pentru un loc de titular la noi. Îl văd foarte bine pe copil. Nu l-am văzut o dată să joace un meci slab la Hermannstadt. Da, vorbesc cu el. E genul lui Roberto Carlos de picior drept. Nu ţine cont de adversar, nu are emoţii, e "înţepat". E uzat (n.r. - râde)

Încă mai are probleme de poziţionare, probleme... Dar astea vin cu timpul, ai nevoie de repere. E puţin cam euforic, aşa, are impresia că ajunge primul la minge, dar se face jucător. 

E născut în 2003, are deja câteva meciuri la noi şi are un campionat în Liga 2. Eu aşa îl văd (n.r. - fundaşul dreapta la FCSB), a susținut MM Stoica, potrivit Orangesport.

27 de meciuri a jucat fundașul stânga pentru Hermannstadt, reușind să ofere două pase decsive. 

Modifică setările cookies