"E numai vina noastra, problema e la noi!" Vlad, dupa greseala ireala facuta la golul de 2-0 al Craiovei: "Daca dadeam gol mai rapid, meciul se relansa"

Andrei Vlad FCSB Superliga "E numai vina noastra, problema e la noi!" Vlad, dupa greseala ireala facuta la golul de 2-0 al Craiovei: "Daca dadeam gol mai rapid, meciul se relansa"
Abel Lorin
Data publicarii: Joi 29 Aprilie 2021, 21:46
Data actualizarii: Joi 29 Aprilie 2021, 21:58

FCSB a pierdut cu 2-0 la Craiova si e la doua puncte in spatele CFR-ului in clasamentul din playoff.

Vlad a avut o gafa majora la golul de 2-0, marcat de Dan Nistor cand Craiova ramasese in 10 dupa eliminarea lui Vatajelu. La interviul de dupa joc, Vlad n-a facut nicio referire la greseala sa.

"Baietii alearga foarte mult, trebuie sa ne refacem, sa jucam foarte bine cu CFR. Ne dorim sa castigam, dar avem si meciuri nereusite. N-avem ce sa facem.

  • E numai vina noastra, problema e la noi! Vlad, dupa greseala ireala facuta la golul de 2-0 al Craiovei: Daca dadeam gol mai rapid, meciul se relansa

Trebuie sa muncim si sa castigam urmatorul meci. Problema a fost la noi, n-am avut ritmul potrivit astazi. Daca dadeam un gol mai rapid, meciul se relansa. Nu vreau sa zic nimic de arbitraj, timpul nu mai poate fi adus inapoi", a spus Vlad la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!