VIDEO E gata! Dani Coman a semnat. Anunțul făcut de noul său club

Dani Coman FC Hermannstadt Superliga Dani Coman
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 13:16
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 13:27

Revenire spectaculoasă în Superliga.

Dănuţ Coman s-a întors la clubul de fotbal AFC Hermannstadt, în postul de preşedinte executiv, au anunţat, miercuri, reprezentanţii grupării sibiene prin intermediul rețelelor de socializare.

Dani Coman a revenit la FC Hermannstadt

„Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte! Dani Coman, preşedintele executiv AFC Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest om & profesionist nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură!”, a anunţat AFC Hermannstadt.

  • Dani Coman

În vârstă de 43 de ani, Dănuţ Coman a plecat de la AFC Hermannstadt în luna august a anului trecut în urma problemelor financiare cu care se confrunta echipa din Superligă.

Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu ocupă în acest moment locul 9 în clasamentul Superligii, după ce AFC Hermannstadt a fost sancţionată cu deducerea a 9 puncte, conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor la mijlocul lunii decembrie 2022.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!