VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman încă mai inspiră încredere: „Este jucătorul cu cele mai multe calități din România!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 14:12
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 14:15

Florinel Coman este văzut jucătorul cel mai talentat din Liga 1 de către atacantul care a calificat-o pe Steaua București în grupele UEFA Champions League.

Evoluțiile foarte bune ale lui Octavian Popescu (19 ani) și Andrei Cordea (23 ani) l-au făcut pe Florinel Coman (24 ani) să piardă postul de titular la FCSB. Din căpitan în mandatul lui Nicolae Dică, șeptarul FCSB-ului a ajuns să prindă tot mai puține minute sub comanda lui Mihai Pintilii (38 ani). De altfel, Florinel Coman i-a cerut lui Gigi Becali (64 ani) să- lase să plece de la vicecampioana României. Omul de afaceri nu s-a opus. A cerut în schimb cele 3 milioane de euro pe care i le-a plătit lui Gică Hagi (57 ani) în 2017, când l-a cumpărat de la Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul Constanța).  

Rică Neaga are încredere că Florinel Coman va reveni la forma care l-a consacrat 

Chiar dacă nu traversează cea mai bună formă sportivă, Adrian Neaga (43 ani) este convins că Florinel Coman își va reveni în 2023. Impresarul FIFA, în ciuda tuturor problemelor medicale, îl vede pe șeptarul FCSB-ului cel mai talentat jucător din campionatul României. 

„Mie îmi place Coman. Am spus-o de multe ori, că este jucătorul cu cele mai multe calități din campionatul României, dar a avut o perioadă mai nefastă. Cred că își va reveni. 

La Steaua (n.r. FCSB) știți foarte bine că Gigi mai strigă, mai țipă la jucători, îi mai ceartă. Dar în sinea lui știe să-i și cocoloșească pentru a da randamentul scontat. Eu cred că dacă se va antrena bine și va juca, va prinde mult mai multe minute decât în turul campionatului. Poate să-și revină, e jucător cu calitate, fotbalul nu-l uiți”, a declarat Adrian Neaga pentru știrile PRO TV și www.sport.ro. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO ARENA, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

În acest sezon, Florinel Coman a adunat 26 de meciuri în toate competițiile, în care a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!