Dani Coman a ales între Hermannstadt și CFR Cluj: ”Există o înțelegere”

Dani Coman CFR Cluj Hermannstadt Superliga Dani Coman a vorbit despre o posibila revenire in fotbal! Ce echipa e aproape sa il aduca pe fostul președinte a lui Astra Giurgiu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 21:20
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 21:22

Claudiu Rotar, finanțatorul celor de la Hermannstadt, a vorbit despre Dani Coman, care a fost dorit atât la gruparea sibiană, cât și la CFR Cluj.

Acționarul grupării sibiene anunță că s-a înțeles cu fostul portar, care a activat ca oficial și la Astra Giurgiu. Ultima oară, Coman a activat tot la Hermannstadt, dar a ales să plece din cauza instabilității financiare de la club.

Claudiu Rotar spune că are acordul verbal al lui Dani Coman pentru o revenire la Hermannstadt. Oficialul crede că și stadionul nou din Sibiu a jucat un rol important în decizia luată de fostul portar al naționalei.

Dani Coman a ales între Hermannstadt și CFR Cluj: ”Verbal există o înțelegere”

„Momentan, Dani Coman este în Sibiu. O să vină la meci. (Din ce ați vorbit cu el, către care echipă ar înclina?) Eu zic către Sibiu, 90%. A fost aici. Cred că și stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi. 

Aici deciziile sunt mai ușor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretențiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu e revenit. Verbal există o înțelegere. Suntem doar la stadiul de contracte, acum.

Nu mai e niciun bilet pentru meciul de duminică, e sold-out. Noi le-am bătut pe primele două din clasament, urmează a treia (n.r. râde). Tot timpul jucătorii au prime speciale la meciuri, pentru victorii”, a spus Claudiu Rotar, pentru AS.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!