"E clar ca nu se vor respecta regulile cu strictete!" Narcis Raducan e de parere ca jucatorii nu vor respecta protocolul impus de FRF cand Liga 1 se va relua! Ce a spus

Narcis Raducan a vorbit despre situatia jucatorilor din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 11:46
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 15:13

Fostul manager sportiv al celor de la FCSB, Narcis Raducan, a vorbit despre situatia din Liga 1 si este de parere ca in momentul in care competitia se va relua, nu vor fi respectate cu strictete masurile din protocolul impus de FRF.

"E acelasi fenomen. Daca te antrenezi fizic o perioada mai buna, fotbalul nu se uita atat de repede. Nu se va observa aproape deloc faptul ca au stat pe bara atat de mult timp. Eu cred ca e valabil pentru toata lumea. Nu stii cum iti regasesti echipa dupa aceasta perioada. Fiind o situatie unica, nimeni nu era pregatit cu retetea ideala. Toata lumea se teme putin de inceput.

Tocmai pe aceste reflexe ma bazez nici eu. Sa ai sticluta ta e in regula, sa te speli pe maini, asta se intampla. Atat timp cat sunt camere de luat vederi va fi totul ok. Dincolo de camerele de vedere, e clar ca nu se vor respecta aceste reguli", a declarat Narcis Raducan, la PRO X.

Modifică setările cookies