"E cel mai in forma din campionatul romanesc!" Reghecampf mizeaza pe un TRANSFER URIAS in Liga 1! Cine e jucatorul care l-a impresionat pe antrenor

"E cel mai in forma din campionatul romanesc!" Reghecampf mizeaza pe un TRANSFER URIAS in Liga 1! Cine e jucatorul care l-a impresionat pe antrenor

Un jucator din Liga 1 are mari sanse sa prinda un transfer important. 

Laurentiu Reghecampf l-a laudat pe Florinel Coman. 

Fost antrenor la echipa lui Becali, Reghe considera ca Mbappe de Romania are sanse mari sa prinda un contract la o echipa mare. 

Totusi, Reghe atrage atentia asupra faptului ca tinerii jucatori trebuie incurajati dupa esecuri si nu criticati si pusi la zid asa cum s-a intamplat dupa meciul cu Suedia si ratarea calificarii la EURO 2020. 

"Coman este jucatorul cel mai in forma din campionatul romanesc. Marcel Raducanu, care a fost un mare fotbalist, nu poate spune ca nu poate ajunge intr-un campionat puternic. 

Ce sa invete acesti jucatori tineri dintr-un esec, daca sunt numai jigniri, lucrurile astea le simt si ei, le citesc si ei, si pritenele lor", a spus Laurentiu Reghecampf la DigiSport.  

 

Raducanu: "20 de milioane de euro pentru Coman? De-abia se chinuie pe acolo, prin Romania, cum sa joace in Anglia?"

 

Marcel Raducanu este de parere ca pretul anuntat de Gigi Becali, 20 de milioane de euro, este unul mult prea mare fata de valoarea reala a lui Coman.

"M-am asteptat la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs, cei care erau cotati cu anumite cote. Mai ales de la Coman, dupa ce am auzit ca cineva (n.red. - Gigi Becali) cere asa multi bani pe el ca va ajunge in Anglia. 20 de milioane de ce? 20 de milioane de euro? Mda, sunt curios cine o sa 20 de milioane de euro pe el. Si, unde o sa joace? In Anglia, unde, la Manchester City? Ce sa joace el, cum sa joace el in Anglia? La ce club? De-abia se chinuie pe acolo, prin Romania, cum sa joace in Anglia? E imposibil!

Noi avem ceva, dar nu le avem pe toate. Noi nu avem jucatori completi. Au ceva talent, au ceva, dar nu ajunge. Trebuie sa stii sa joci fotbal, apoi sa ai personalitate, responsabilitate, atitudine, inteligenta de joc. Ai nostri nu au asa ceva. Eu nu am nimic cu Florinel Coman, cu copil asta, dar eu spun de ce vad acum. Poate ca in doi-trei ani va progresa si va ajunge un fotbalist de care sa ne mandrim", a declarat Marcel Raducanu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord: ”Scoatem România din pandemie”
BRAT
Modifică setările cookies