FCSB Dumitru Dragomir Gigi Becali Leo Strizu Superliga Superliga Becali și Dragomir

Dumitru Dragomir, vehement la adresa lui Gigi Becali: „Nu mi-a plăcut ce a făcut!” Ce l-a deranjat

Dumitru Dragomir este fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Martie 2023, 20:25
Data actualizarii: Marti 07 Martie 2023, 20:25

Dumitru Dragomir a vorbit despre declarațiile dure pe care le-a făcut Gigi Becali cu privire la Leo Strizu, fostul antrenor 'din acte' al FCSB-ului. Tehnicianul și-a anunțat demisia după victoria „roș-albaștrilor” de la București cu Petrolul Ploiești, scor 4-1.

Dumitru Dragomir, vehement la adresa lui Gigi Becali: „Nu mi-a plăcut ce a făcut!” Ce l-a deranjat

Fostul președinte LPF a evidențiat faptul că Leo Strizu a demisionat cu 'eleganță', dar și că prin această decizie l-a 'lovit' pe Gigi Becali. FCSB a rămas, în conescință, fără antrenor principal. Lucian Filip, preparatorul fizic al echipei, este cel care a condus gruparea în ultimul meci, 1-3 vs UTA Arad.

„Declarațiile lui Gigi Becali mie nu mi-au plăcut. Cică ‘îi dădeam 2.000 de euro’. Sunt oameni care câștigă milioane, miliarde și când l-ai călcat pe demnitate te lasă cu ochii în soare. Nu i-a plăcut că și-a dat demisia. Nici mie nu-mi plăcea.

L-a lovit în club, a lovit în orgoliu, a lovit în Gigi, a lovit în toți prin asta. Cu o eleganță ieșită din comun. A plecat, i-a ieșit din cuvânt. Pentru el toți sunt slujitori. Să știi că nu greșește.

Din punct de vedere al religiei pe care o practică pentru că așa scrie în religie. Slujitori și stăpâni, iar el se crede stăpân”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Leo Strizu: „L-au înfometat, l-au 'bătut', l-au chinuit!” Cum l-a caracterizat pe antrenor

Fost președine al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir a felicitat maniera în care s-a comportant Leo Strizu și a evidențiat cât de curajos a fost antrenorul.

„Îl felicit că a fost un elegant. L-au jignit toți. Și presă, și Gigi Becali, și Meme, și toți din club l-au jignit. L-au terfelit. El a avut o demnitate și o educație, n-am putut să cred că este așa de bine educat Strizu. Nu a avut doar curaj.

Când ajungi la limită câinele înfometat mănâncă osul cel mai gros. L-au înfometat, l-au „bătut”, l-au chinuit. Câinele chinuit roade osul cel mai gros. Așa și ăsta”, a spus Dumitru Dragomir, conform aceleiași surse.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!