Dumitru Dragomir, fascinat de un fotbalist de la FCSB: ”E cel mai bun fotbalist din România!”

Dumitru Dragomir florin tanase Superliga Dumitru Dragomir
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 23:45
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 23:50

FCSB s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Vicecampioana României a câștigat duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a returului Ligii 1, și o îndepărtează, pentru moment, pe Craiova din lupta pentru titlu.

Echipa lui Toni Petrea s-a văzut condusă, însă au întors scorul și au marcat golul victoriei în minutul 91. Dumitru Dragomir, fostul șef al LFP, spune că Florin Tănase este cel mai bun jucător din Liga 1, chiar dacă acesta a făcut un meci slab.

Părerea mea este că a fost cea mai bună repriză a acestui campionat, cea secundă. Au jucat bine. Și când Tănase joacă prost echipa lui câștigă! E cel mai bun fotbalist din România, indiferent de spune lumea.

Din ambele echipe ale Craiovei nu poți să faci o echipă de locul 4! Antrenorii sunt buni, jucătorii, mai puțin. Degeaba sperau la titlu. Ei au 2-3 tineri care ar trebui să joace titulari, sunt talentați. Mă refer la Cîmpanu, la Căpățînă, la Baiaram. Ar putea să meargă pe mai mulți tineri.

Antrenorul de la FCSB e unul bun, chiar dacă nu are licența Pro. Trageți voi concluzia. Toate schimbările au fost ale lui. Păi ce, mișcă cineva în fața lui Becali? Cu toate că Toni Petrea e un antrenor diplomat, începe să îmi placă”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!