Helmut Duckadam CFR Cluj FCSB Superliga

Duckadam și-a schimbat părerea despre lupta la titlu! Pe cine mizează dintre CFR Cluj și FCSB

Eroul de Sevilla a vorbit despre șansele FCSB-ului de a opri supremația CFR-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 21:00
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 21:10

Cu victoria obținută în al doilea meci din playoff, 3-2 cu FC Argeș, FCSB a redus diferența de la 7 la 5 puncte față de liderul CFR, clujenii împiedicându-se pe terenul Farului, 0-0. 

Cu toate că înainte de startul playoff-ului, Helmut Duckadam (62 ani) susținea că CFR Cluj nu poate pierde al cincilea titlu consecutiv, fostul portar a fost impresionat de modul în care a abordat primele două meciuri FCSB și îi acreditează pe roș-albaștrii cu șanse serioase de a opri supremația grupării din Gruia. 

Duckadam: „Sunt surprins în mod plăcut de cum joacă FCSB”

„În ultimele două meciuri chiar mi-a plăcut FCSB. Mult mai ambițioși jucătorii, încearcă să fie mai altruiști. Sunt surprins în mod plăcut de felul în care joacă FCSB la ora actuală. Cu șanse, nu foarte mari, dar acum pot să spun că sunt șanse la titlu.

Până acum am spus că CFR a câștigat detașat, dar văzând jocul celor de la CFR și jocul lui FCSB, cred că FCSB are șansa ei, mică, dar o are”, a declarat Helmut Duckadam la Fotbal Club.

Următorul meci pentru FCSB va fi cu Universitatea Craiova, pe 2 aprilie, în timp ce CFR o va întâlni pe FC Argeș, în aceeași zi, ambele meciuri LIVE TEXT pe www.sport.ro

Clasament playoff

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!