"Du-te, bai, la Tottenham!" SCENARIUL prin care Chiriches reuseste transferul vietii! Ce trebuie sa faca stelistul ca sa ajunga in Premier League:

Autor: Sport.ro
Joi 01 August 2013, 18:46

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Transferul lui Vlad Chiriches de la Steaua la Tottenham a cazut insa cel mai bine cotat jucator din lotul Stelei ar mai avea o solutie pentru a ajunge in capitala Angliei - sa-l convinga direct pe patronul echipei sa accepte oferta celor de la Spurs.

"Eu daca as fi in locul lui Chiriches m-as tavali, m-as duce la domnul Becali la puscarie si m-as tavali acolo numai sa plec.

Cum il stiu pe domnul Becali sufletist, 100% l-as impresiona si mi-ar spune: <Du-te mai>!" a spus Giani Kirita la Sport.ro


Jucatorul e afectat de ratarea transferului

"Am discutat cu el, este marcat, pentru ca e un club important, o oferta importanta, facea pasul in fotbalul mare si implicit e suparat. Nu ai cum sa nu fii suparat, dar asta e viata. Trebuie sa iei partea buna, poate sa fie mai bine, dar ce-i in mana nu-i minciuna" a declarat impresarul lui Chiriches, Victor Becali.

"Va dati seama ca e afectat jucatorul ca nu s-a realizat transferul.

Eu ma feresc sa intru in astfel de discutii cu jucatorii. E un jucator foarte, foarte bun si sunt sigur ca se va realiza pana la urma un transfer important pentru el in strainatate"
a declarat Laurentiu Reghecampf la Sport.ro

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT