"Du-te, bai, la Tottenham!" SCENARIUL prin care Chiriches reuseste transferul vietii! Ce trebuie sa faca stelistul ca sa ajunga in Premier League:

Autor: Sport.ro
Joi 01 August 2013, 18:46

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Transferul lui Vlad Chiriches de la Steaua la Tottenham a cazut insa cel mai bine cotat jucator din lotul Stelei ar mai avea o solutie pentru a ajunge in capitala Angliei - sa-l convinga direct pe patronul echipei sa accepte oferta celor de la Spurs.

"Eu daca as fi in locul lui Chiriches m-as tavali, m-as duce la domnul Becali la puscarie si m-as tavali acolo numai sa plec.

Cum il stiu pe domnul Becali sufletist, 100% l-as impresiona si mi-ar spune: <Du-te mai>!" a spus Giani Kirita la Sport.ro


Jucatorul e afectat de ratarea transferului

"Am discutat cu el, este marcat, pentru ca e un club important, o oferta importanta, facea pasul in fotbalul mare si implicit e suparat. Nu ai cum sa nu fii suparat, dar asta e viata. Trebuie sa iei partea buna, poate sa fie mai bine, dar ce-i in mana nu-i minciuna" a declarat impresarul lui Chiriches, Victor Becali.

"Va dati seama ca e afectat jucatorul ca nu s-a realizat transferul.

Eu ma feresc sa intru in astfel de discutii cu jucatorii. E un jucator foarte, foarte bun si sunt sigur ca se va realiza pana la urma un transfer important pentru el in strainatate"
a declarat Laurentiu Reghecampf la Sport.ro

BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT