Hagi critica conducerea Stelei dupa transferul ratat al lui Chiriches: "Nu poti sa faci asa ceva!" Ce crede ca se va intampla cu fundasul stelist:

Autor: Sport.ro
Joi 01 August 2013, 14:10

	Hagi critica conducerea Stelei dupa transferul ratat al lui Chiriches: "Nu poti sa faci asa ceva!" Ce crede ca se va intampla cu fundasul stelist:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Chiriches a fost la un pas de un transfer in Premier League, dupa ce Tottenham i-a inaintat Stelei o oferta de 8 milioane de euro.

Era fix suma ceruta de Steaua, insa transferul a picat la comanda lui Gigi Becali. Cel putin asa sustin oamenii din conducerea clubului: "S-a enervat cand a auzit ca Tottenham nu vrea sa il mai lase sa joace in playoff-ul Ligii pentru Steaua."

Hagi e convins ca Vlad Chiriches va fi afectat de evolutia lucrurilor in ultimele 24 de ore.

"E imposibil sa nu-l afecteze pe Chiriches, indiferent ce se va intampla cu Steaua si ce succes va avea in Europa. Nu stii cand mai apare o asemenea oferta. Din pacate, cred ca cel mai afectat va fi Chiriches. Putea sa intre in circuitul echipelor mari."

"Nu poti sa ingheti un asemenea transfer, pentru ca jucatorul are sansa lui si trebuie sa tii cont de jucator."

"Un transfer la asemenea nivel, la o asemenea suma, era o reclama extrem de importanta pentru tot fotbalul romanesc."

"La suma asta, puteai sa gasesti un alt jucator de valoare care sa-l inlocuiasca pe Chiriches.", a declarat Hagi la DolceSport.

AR FI AVUT SALARIU DE 10 ORI MAI MARE CA LA STEAUA

Vlad Chiriches ar fi castigat intr-un sezon la Tottenham un salariu de 10 ori mai mare decat la Steaua, a dezvaluit Victor Piturca.

"Nu am vorbit cu el, dar sigur e afectat. Probabil e cu moralul la pamant, o sa discut si eu cu el sa-l intaresc putin."

"Era cel mai important moment al lui din cariera de fotbalist. Am inteles ca ar fi avut 100.000 de lire pe luna. Ma mira ca s-a ratat o asemenea oportunitate, cand un fundas poate sa plece pe atatia bani", a declarat Piturca la DolceSport.

FRATII BECALI INCA MAI INSISTA PENTRU TRANSFER

"Din partea noastra nu a cazut nimic. Tottenham a trimis o oferta, oferta pe care a primit-o Steaua, oferta pe care o dorea. Acum Steaua trebuie sa dea un raspuns, pe care nu l-a dat inca. Din punct de vedere al jucatorului, nu e nicio problema, ne-am pus de acord."

"Oamenii erau dispusi sa-l lase sa joace returul cu Dinamo Tbilisi si imediat dupa meci sa mearga sa faca vizita medicala. Dar aveau nevoie de un raspuns la hartia pe care au trimis-o, ca sa nu mai aiba alte surprize, ca mai vrem un milion sau mai vrem aia si aia."

"Actele se puteau face mai tarziu, peste o saptamana sau doua, dar aveau nevoie de un raspuns. N-am patit asa ceva in viata mea. Probelma cea mai mare a fost comunicarea cu Gigi Becali", a declarat impresarul Becali la DolceSport.

Brexit, încă o amânare. Noua dată propusă: 31 ianuarie 2020
BRAT