"E marcat, n-are cum sa nu fie foarte suparat!" Chiriches e DISTRUS dupa ce a ratat transferul la Tottenham! De ce a refuzat Steaua oferta

Autor: Sport.ro
Joi 01 August 2013, 17:41

	"E marcat, n-are cum sa nu fie foarte suparat!" Chiriches e DISTRUS dupa ce a ratat transferul la Tottenham! De ce a refuzat Steaua oferta

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Victor Becali dezvaluie ca Tottenham Hotspur dorea sa plateasca esalonat suma de transfer pentru Vlad Chiriches pana in 2015, in timp ce Steaua Bucuresti dorea toti banii intr-o singura transa.

"Suma de transfer urma sa fie platita pana in 2015. Steaua voia toti banii o data, dar nicaieri in lumea asta nu se plateste. Del Nido a platit suma asta pentru ca il cunostea pe Gigi si nici nu era o suma mare. Nu e incheiata tranzactia, ca Steaua poate spune da, dar sa vedem daca Tottenham mai vrea. Cel mai rau picam noi, ca ne stim cu patronul lor, cu antrenorul lor, dar ne asumam asta", a spus Becali la DigiSport.

Victor Becali a afirmat ca Vlad Chiriches este afectat dupa ratarea transferului la Tottenham si i-a recomandat fundasului sa se concentreze pe activitatea de la echipa de club. "Am discutat cu el, este marcat, pentru ca e un club important, o oferta importanta, facea pasul in fotbalul mare si implicit e suparat. Nu ai cum sa nu fii suparat, dar asta e viata. Trebuie sa iei partea buna, poate sa fie mai bine, dar ce-i in mana nu-i minciuna.

El trebuie sa se linisteasca, sa se antreneze si sa urmeze programul de la echipa. El este un baiat inteligent, caruia nu ii este usor sa treaca prin astfel de momente, dar prin antrenamente, meciuri, tot ce urmeaza, cred ca are puterea sa se concentreze", a completat Becali.

Guvernul a trimis în Parlament proiectul de lege privind alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT