Reghe il linisteste pe Chiriches: "Va pleca la o echipa mare! Vlad isi dorea foarte mult sa mearga la Totenham!" De ce a insistat jucatorul sa plece in Premier League!

Autor: Sport.ro
Joi 01 August 2013, 16:50

	Reghe il linisteste pe Chiriches: "Va pleca la o echipa mare! Vlad isi dorea foarte mult sa mearga la Totenham!" De ce a insistat jucatorul sa plece in Premier League!

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Vlad Chiriches nu va pleca in aceasta vara la Tottenham, mutarea fiind oprita in ultima clipa de patronul Stelei, Gigi Becali. Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a discutat despre aceasta situatie si despre cum a reactionat jucatorul in momentul in care a aflat ca nu va mai pleca in Premier League.

"Va dati seama ca e afectat jucatorul ca nu s-a realizat transferul.

Eu ma feresc sa intru in astfel de discutii cu jucatorii. E un jucator foarte, foarte bun si sunt sigur ca se va realiza pana la urma un transfer important pentru el in strainatate.

Isi dorea foarte mult sa plece la Tottenham, sotia lui a studiat la Londra, are prieteni acolo. Asta a fost decizia pe care a luat-o patronul si ne concentram pe calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Parerea mea este ca pana la urma tot raul e spre bine. Pentru noi este usor sa vorbim, cine stie ce e in sufletul jucatorului. Sunt sigur ca e afectat, dar trebuie sa fie profesionist pentru ca urmeaza meciuri tari la club, cat si la echipa nationala" a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.


"Vlad are un viitor frumos!"

Si sotia lui Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan, crede Vlad Chiriches nu va fi afectat de ratarea transferului.

"Vlad este un ingrozitor de puternic, va trece fara probleme peste aceasta situatie. Vlad sunt sigur ca stie exact ce s-a intamplat si va trece fara probleme pentru ca el are un viitor incredibil si el stie exact ce valoare are" a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

Cauzele exodului forței de muncă. România are nevoie de 1 milion de medici, IT-iști și constructori
BRAT