Dragos Nedelcu Fortuna Düsseldorf Stranieri

Seară de coșmar pentru Dragoș Nedelcu în Germania. Antrenorul l-a scos la pauză: "Eșec total, amator, foarte slab!"

Jucătorul împrumutat de la FCSB a dezamăgit în ultimul meci jucat în 2. Bundesliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 08:18
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 08:22

Fortuna Dusseldorf, echipa la care evoluează fundașul român Dragoș Nedelcu (24 de ani), a pierdut pe teren propriu contra lui Sandhausen, scor 0-1, în runda a 18-a din 2. Bundesliga.

Dragoș Nedelcu, criticat după eșecul Fortunei cu Sandhausen

După o perioadă destul de lungă în care a fost rezervă neutilizată sau exclus din lot, Nedelcu a legat două meciuri consecutive ca titular la Dusseldorf, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. A greșit la unicul gol al meciului și a fost înlocuit la pauză de antrenorul Christian Preuser.

În minutul 7, Sandhausen, formație aflată pe poziția 16, care duce la barajul de meținere/retrogradare, a deschis scorul pe Merkur Spiel-Arena. Pascal Testroet a primit o pasă în careu, unde era marcat de Nedelcu, dar a reușit să se întoarcă fără probleme și să șuteze pentru deschiderea scorului.

A fost și unicul gol al meciului, iar Dragoș Nedelcu a fost înlocuit după prima repriză, în locul său fiind introdus Kristoffer Peterson. Jurnaliștii germani nu l-au iertat pe jucătorul care aparține de FCSB, susținând că poziția sa nu este cea de apărător central.

"Un nou eșec total pentru Nedelcu", a titrat publicația Rheinische Post, din Dusseldorf. "Puteți să spuneți ce vreți, dar Dragoș Nedelcu nu este fundaș central, iar asta s-a văzut în multe situații. A avut mereu probleme mari în duelurile fizice, unde a stat foarte slab. La golul lui Sandhausen, s-a lăsat dominat ca un amator", au mai scris germanii.

Pentru Fortuna Dusseldorf a fost ultimul meci din acest an. Echipa lui Nedelcu ocupă locul 13 în 2. Bundesliga, cu 20 de puncte în 18 etape, la nouă lungimi de locul de baraj pentru promovarea în primul eșalon din Germania.

Dragoș Nedelcu a strâns 11 meciuri la Fortuna Dusseldorf. El a fost împrumutat de la FCSB în vară, până la finalul sezonului actual. Germanii au opțiunea de a-l cumpăra definitiv pentru două milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!