Dragoș Nedelcu, primul gol după doi ani și jumătate! Fundașul și-a anunțat obiectivele: „Pentru asta m-am întors!”

Dragos Nedelcu Farul Constanta Liga 1 Superliga Dragoș Nedelcu, mijlocașul Fortunei Dusseldorf
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 22:15
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 22:24
Dragoș Nedelcu (25 de ani) a marcat în umilința pe care Farul Constanța i-a administrat-o Academicii Clinceni, scor 2-8, în restanța din etapa 23 a Ligii 1.

Fotbalistul revenit la Farul în această iarnă și-a stabilit obiectivele pentru acest final de sezon.

„Sincer nici nu-mi aduc aminte (când a marcat ultima oară). Probabil că a trecut o perioadă lungă de timp (a marcat ultima oară pe 17 iulie 2019, când juca la FCSB, într-un meci cu Hermannstadt, scor 4-3). Mă bucur că am reușit să marchez și că am câștigat.

Mă simt foarte bine. Mi-am dorit să mă întorc să joc mai mult decât am făcut-o în prima parte a sezonului. Este important pentru mine să intru ușor-ușor din nou în ritm.

Cu FC Argeș va trebui să fim foarte concentrați, pentru că este o adevărată finală, iar în cazul în care vom câștiga ne vom crește șansele să intrăm în playoff.

Mă simt foarte bine din punct de vedre fizic și sunt foarte fericit că nu mai am parte de accidentări în ultimele 7-8 luni. Am muncit foarte mult în Germania și sunt bucuros că ușor-ușor se văd și rezultatele”, a spus Dragoș Nedelcu la finalul meciului cu Academica Clinceni.

În urma victoriei din această seară, Farul ocupă locul șase în clasamentul Ligii 1, cu 42 de puncte, cu patru mai mult decât FC Argeș.

Farul și Argeș se vor duela etapa viitoare, programată luni (21 februarie), de la ora 17:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!