Farul s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători din lot! În 2017, Hagi făcea un gest impresionant pentru el

Carlo Casap Concordia Chiajna farul Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:24
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:30

Farul Constanța a făcut anunțul în ultima zi a ferestrei de mercato din Liga 1.

Echipa lui Gică Hagi a decis să îl împrumute pe mijlocașul Carlo Casap la divizionara secundă Concordia Chiajna, care ocupă locul 4 și luptă pentru revenirea în Liga 1.

Carlo Casap, împrumutat de Farul la Concordia Chiajna

Casap este un produs al Academiei Hagi, iar pe 29 mai 2015 debuta cu gol în tricoul primei echipe a celor de la FC Viitorul, într-un meci cu FC Botoșani, scor 4-4, când avea doar 16 ani și jumătate.

Mijlocașul central are în palmares titlul și Cupa României alături de echipa lui Gică Hagi, însă Casap a strâns doar 62 de meciuri la nivel de seniori, fiind măcinat de accidentări.

Carlo Casap a suferit de două ori rupturi la ligamentele încrucișate, în 2017 și 2020, accidentări care l-au făcut să stea mult timp departe de gazon. În acest sezon, nu a prins niciun minut în Liga 1, fiind folosit doar la echipa secundă a Farului.

În 2017, după prima accidentare gravă suferită de Carlo Casap, Gică Hagi decidea să îi prelungească înțelegerea mijlocașului format în academia sa.

"Este un moment delicat în cariera lui Carlo, însă suntem cu toții alături de el și îl așteptăm cât mai repede pe teren. Am luat decizia să-i mărim și contractul, nu doar pentru că este un jucător de mare perspectivă, ci și pentru a-i arăta că suntem foarte mulțumiți de ceea ce a oferit el pentru FC Viitorul și că suntem cu toții alături de el în această perioadă mai puțin fastă a carierei", transmitea, la acel moment, clubul constănțean.

  • 23 de ani a împlinit Carlo Casap pe 29 decembrie
  • 4 meciuri a strâns mijlocașul la naționala U21 a României
  • 6 goluri a înscris Casap în cele 62 de meciuri din Liga 1
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!