Dragomir, ofertat din Liga I imediat dupa ce a fost achitat! Raspunsul dat patronului care i-a propus sa vina sa faca echipa de titlu

Dumitru Dragomir Liga I Liga Profesionista de Fotbal LPF Superliga Dragomir, ofertat din Liga I imediat dupa ce a fost achitat! Raspunsul dat patronului care i-a propus sa vina sa faca echipa de titlu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Noiembrie 2018, 10:06
Data actualizarii: Miercuri 14 Noiembrie 2018, 10:11

Dumitru Dragomir a scapat, ieri, de condamnarea la 7 ani de inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat in dosarul in care era acuzat de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani.

Dumitru Dragomir a rasuflat usurat. Fostul presedinte al LPF a scapat, ieri, la Curtea de Apel de condamnarea la 7 ani de inchisoare.

La scurt timp dupa decizie, Dragomir a fost ofertat de mai multe cluburi din prima si a doua liga. El spune ca a refuzat pe loc si ca nu mai vrea sa auda de revenirea in fotbal.

"Sunt 4-5 cluburi care m-au sunat astazi: doua din liga a doua si trei din prima liga. Mi-au zis ca imi dau mana libera, tot. Le-am zis ca nici nu vreau sa aud: <Plecati de aici>", a spus Dragomir la Telekom.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!