Miercuri 14 Noiembrie 2018, 08:10

Cu slipii in sala de judecata! :) Talpan s-a dat in spectacol la ultimul termen: "Nu, va rog, nu e nevoie sa faceti asta!"


	Cu slipii in sala de judecata! :) Talpan s-a dat in spectacol la ultimul termen: "Nu, va rog, nu e nevoie sa faceti asta!"

Marti a avut loc un nou termen in procesul CSA Steaua - FCSB

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Marti a avut loc un nou termen in procesul dintre FCSB si CSA Steaua, in care clubul lui Gigi Becali cere anularea marcilor folosite de CSA in Liga a 4-a.

Intalnirea de la Curtea de Apel nu a fost lipsita de momente amuzante. Florin Talpan, juristul CSA, a venit in fata instantei cu doua teancuri mari de acte, dar si cu doua valize.

Talpan a prezentat presedintelui sedintei actele, pe care a vrut sa le anexeze ca probe la dosar, iar la un moment dat a trecut la valize.

Juristul CSA a scos din genti mai multe echipamente cu insemnele Stelei, printre care se afla si slipul de la echipa de polo, scrie Gazeta Sporturilor.

Apoi, Talpan a incercat sa ii dea presedintelui sedintei, Ileana Ruxandra Tirica, un tricou cu Steaua.

"Nu, va rog, nu e nevoie sa faceti asta", a fost raspunsul magistratului.

Documentele nu au fost acceptate la dosar, pe motiv ca exista deja aceste probe anexate.

Instanta a ramas in pronuntare.

Iohannis atacă la CCR ordonanța de urgență privind reorganizarea unităților economice de stat