Două victorii din două pentru Dinamo în meciurile amicale! Cine sunt fotbaliștii care l-au încântat pe Mureșan

Iuliu Muresan Dinamo Superliga Iuliu Mureșan
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 21:00
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 22:35

Dinamo este penultima în Liga 1, însă „câinii” au arătat bine în amicale.

„Roș-albii” au jucat două meciuri de pregătire în pauza competițională oferită de meciurile echipelor naționale. Aceșita au jucat două meciuri de pregătire, cu FC Buzău și Astra Giurgiu.

Trupa lui Mircea Rednic s-a impus în ambele meciuri de pregătire, cu 3-2 în fața Buzăului, respectiv cu 2-1 în fața Astrei. Iuliu Mureșan a remarcat câțiva jucători după aceste meciuri, printre care se numără Bordușanu sau Gluhakovic.

Adevărul se vede la meci oficial şi pentru noi se va vedea luni, la meciul cu Voluntari. Am vrut să îi văd şi pe aceia (n.r. jucătorii noi), chiar dacă nu sunt pregătiţi şi e destul de riscant să îi foloseşti de la început.

Unii dintre ei mi-au plăcut şi mi-au plăcut câţiva din jucătorii tineri pe care îi avem în propria pepinieră. Mi-a plăcut Borduşanu foarte mult cum a jucat. L-am remarcat şi pe fundaşul dreapta, care a venit ultimul (n.r. Petar Gluhakovic).

Şi chiar avem nevoie pe acel post, pentru că probabil că Sorescu... şi eu aşa îl văd, şi Mircea îl vede aşa, joacă mai bine mai în faţă decât ca fundaş”, a declarat Iuliu Mureşan, după meci, conform Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!