Mirel Radoi Echipa Nationala MIhai Stoichita Nationala

Jucătorii echipei naționale, de partea lui Mirel Rădoi: „Este pentru prima dată când văd o astfel de inițiativă!”

Mihai Stoichiță a dezvăluit un episod care s-a petrecut după meciul cu Liechtenstein. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 20:26
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 20:32

Chiar dacă a câștigat ultimul meci din Grupa J, 2-0 cu Liechtenstein, România nu a reușit să obțină locul secund, Macedonia de Nord câștigând cu Islanda, 3-1. 

Cu toate că nu și-a îndeplinit obiectivul, Mirel Rădoi are toată susținerea jucătorilor. Mihai Stoichiță a dezvăluit că 12 fotbaliști l-au rugat să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe selecționer să rămână la cârma naționalei României. 

Stoichiță: „Au declarat că sunt foarte fericiți cu Mirel Rădoi!”

Ne-am întors de la Vaduz, au venit 12 jucători, împreună cu căpitanul de echipă și ne-au cerut mie și președintelui să stăm de vorbă. Am discutat cu ei, au declarat că ei sunt foarte fericiți cu Mirel Rădoi din punct de vedere al instrucției, al atmosferei, al comuniunii sufletești, între ei și antrenor, și multe alte lucruri. Au cerut să-l convingem să continue. 

Vom avea o încă o discuție cu el care va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Este pentru prima dată când văd o astfel de inițiativă. Am rămas foarte surprins. Nu o să le dau numele jucătorilor, au fost unii care au avut și 'conflicte', dar m-a surprins foarte mult cum au aderat toți la aceeași idee. Probabil că au fost delegați de ceilalți. Erau din toate straturile echipei. 

S-au exprimat în numele tuturor jucătorilor. Același lucru mi s-a întâmplat în avion, m-au chemat alți jucători și m-au rugat să vorbesc cu el (n.r. - Mirel Rădoi). Am zis că o să-i spun domnului președinte și în funcție de ce hotărâm, o să facem un lucru sau altul. 

În caz că nu va accepta Mirel, trebuie să ne orientăm. Va fi un contract în care vor fi prinse două competiții, Liga Națiunilor, care probabil nu va avea un obiectiv foarte important, și calificarea la Campionatul European”, a declarat Mihai Stoichiță pentru digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!