Dorinel se jura: "Daca exista SMS-uri, imi dau demisia!" Mititelu: "Dorinel a dorit sa ne retrogradeze!"

Autor: Sport.ro
Marti 25 Mai 2010, 14:33
Dorinel se jura: "Daca exista SMS-uri, imi dau demisia!" Mititelu: "Dorinel a dorit sa ne retrogradeze!"

Dorinel Munteanu a declarat in direct la Sport.ro ca a discutat cu Adrian Mititelu dupa etapa 27 a Ligii I, dar ca SMS-urile dintre cei doi nu exista.

Mititelu: "Nu am avut niciun schimb de sms-uri cu Dorinel!"

"Am vorbit cu domnul Mititelu in etapa a 27-a, l-am anuntat imediat pe Marius Stan de asta. Nu a existat nici un schimb de mesaje, nu pot sa-mi explic de ce nu am voie sa felicit pe cineva pentru o performanta! Sint la club listingurile telefoanelor si se poate verifica.

Echipa mea a pierdut numai pe teren, atat am putut in ultima etapa. Eu stiu ce am vorbit la telefon si nu ma tem de nici o ancheta! Vreau sa-mi apar imaginea, nu ma intereseaza ce spune Porumboiu despre mine, e un personaj despre care nu vreau sa vorbesc. Daca sunt mesaje intre mine si Mititelu, imi dau demisia si nu trebuie sa ma dea nimeni afara", a declarat Dorinel la Sport.ro.

Presedintele Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca in ultimele 6 saptamani nu a discutat cu antrenorul Otelului , Dorinel Munteanu, si a mentionat ca Dorinel Munteanu a dorit sa retrogradeze Universitatea.

"Desi imi propusesem sa nu ma amestec in acest nou scandal mizerabil din fotbalul romanesc, insa avand in vedere ca s-a vehiculat numele meu atat de mult, ma simt nevoit sa fac urmatoarele precizari: recunosc ca am avut numeroase discutii cu Adrian Porumboiu, in special in ultimul an. Dar de aici si pana la a ma amesteca pe mine in anumite razboaie personale este prea mult.

Singura mea referire legata de Dorinel Munteanu in discutiile cu Adrian Porumboiu este aceea ca, desi, de nenumarate ori Munteanu m-a sunat si mi-a trimis sms-uri de incurajare si felicitare pentru echipa, la ultimul meci disputat, Universitatea Craiova - Otelul, a avut o rautate si un comportament iesit din comun, in sensul ca, in timpul jocului si mai ales la pauza, a adresat injurii jucatorilor nostri si managerului sportiv Laurentiu Reghecampf, fiind la un pas de bataie, avand o dorinta acerba de a ne retrograda.

Acest lucru mi-a fost relatat atat de jucatori, cat si de Reghecampf. Fac precizarea ca in ultimele cinci-sase saptamani, nu-mi amintesc sa fi avut vreo discutie sau vreun schimb de sms-uri cu Dorinel Munteanu. De asemenea, il atentionez pe Marius Stan sa nu mai vehiculeze numele Craiovei in orice combinatie de aranjamente, pentru ca asa ceva este exclus.

Eu sunt un om curat, nu patat, ca el si ca altii, care au facut ce au facut in acea epoca murdara si de trista amintire. Am tinut ca pozitia mea sa fie facuta in acest mod, in scris, deoarece mi-am propus sa nu mai iau parte la circul si mizeriile de cele mai multe ori televizate din fotbalul romanesc", spune Adrian Mititelu.

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies