Dorinel face instructie la Dinamo! Jucatorii nu mai au putere sa comenteze: "Trebuie sa ne obisnuim, stie ce face!" Mesajul lui Alexe pentru fani:

Autor: Sport.ro
Vineri 16 Noiembrie 2012, 17:32
Dorinel face instructie la Dinamo! Jucatorii nu mai au putere sa comenteze: "Trebuie sa ne obisnuim, stie ce face!" Mesajul lui Alexe pentru fani:

Jucatorii dinamovisti au anuntat ca il vor sustine pana la capat pe Dorinel Munteanu, chiar daca fanii nu sunt de acord cu numirea fostului international. Acesta a schimbat deja antrenamentele si i-a pus pe jucatori sa se trezeasca cu noaptea-n cap!

"Daca nu suntem obisnuiti cu acest program o sa trebuiasca sa ne obisnuim in perioada urmatoare, pentru ca este un antrenor foarte bun, care a facut performanta la echipele la care a fost. Cu siguranta o sa ne ajute si pe noi. Ne-am dori cu totii ca meciul cu Viitorul sa fie un nou inceput.

Pe fiecare jucator ar trebui sa-l doara pozitia noastra din clasament, insa asta este in acest moment, trebuie sa luam cele 3 puncte cu Viitorul, o sa fie din ce in ce mai bine zic eu", a spus Alexe la conferinta de presa.

Alexe le transmite fanilor sa aiba rabdare cu Dorinel Munteanu, fost campion in Liga I cu Otelul Galati."Trebuie sa-l ajutam si pe dansul, trebuie sa ne ajutam si pe noi, sa obtinem rezultate cat mai bune. Le transmit suporterilor sa aiba cat mai mare incredere in Dorinel si in noi", a mai spus Alexe.
 

Mărturii de coșmar din Spitalul Judeţean din Suceava. „Acolo se descarcă saci negri și sicrie”
BRAT