Discursul lui Hagi înainte de înfruntarea cu echipa care a strâns 11 puncte în 25 de partide

Gica Hagi farul Liga 1 Superliga Gheorghe Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 17:33
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 17:44

Academica Clinceni - Farul Constanţa, din etapa a 23-a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 20:00, la Giurgiu.

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu face calcule privind accederea în play-off-ul Ligii I de fotbal, dar că mai sunt destule puncte puse în joc şi că echipa sa trebuie să demonstreze că merită să se califice.

Discursul lui Hagi înainte de meciul cu Clinceni

"Am încercat după meciul cu Voluntari să ne recuperăm cât mai bine. Sperăm să prindem o zi bună cu Academica, să facem un joc bun.Trebuie să luăm cele trei puncte şi apoi facem socotelile. Mai sunt alte patru meciuri de jucat, mai sunt puncte în joc, aşa că luptă este deschisă. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim acolo. Eu nu fac socoteli", a declarat Hagi.

Referitor la partida restantă cu Academica Clinceni, Hagi a spus că adversara are potenţial după ce a făcut schimbări în lot.

"E un joc în deplasare, trei puncte importante. Sperăm să facem un joc bun, să înscriem. Trebuie neapărat să înscriem, să marcăm multe goluri, pentru a ne întoarce la Constanţa cu toate cele trei puncte. Adversarul l-am urmărit, a făcut schimbări multe, a arătat cu FCSB şi cu Botoşani că are un potenţial bun.

Va fi foarte greu, dar mergem încrezători să ne luptăm pentru cele trei puncte. Vom lua lucrurile în serios, nimic nu e uşor, pe teren trebuie să arăţi, pentru că acolo se scrie istoria", a mai spus Hagi.

  • Cu un joc mai puţin, echipa pregătită de Gheorghe Hagi, ocupă, cu 39 de puncte, locul 6 în clasamentul Ligii I, ultimul care permite calificarea în play-off-ul Ligii I.
  • Clinceni e pe ultimul loc, cu 11 puncte după 25 de meciuri.

Partida restantă Academica Clinceni - Farul Constanţa, din etapa a 23-a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 20:00, la Giurgiu. Agerpres

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!