Gheorghe Hagi Ianis Hagi rangers Steven Gerrard Fotbal intern

Gică Hagi spune capitolul la care a fost deja depășit de Ianis: "Așa a zis Gerrard, nu?"

Ianis Hagi (23 de ani) se se află în perioada de recuperare după ce a fost supsu unei intervenții chirurgicale.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 09:51
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 10:05

Mijlocașul a suferit o ruptură de ligamente în meciul lui Rangers cu Stirling, din Cupa Scoției, scor 4-0, disputat pe 21 ianuarie, iar Ianis va lipsi de pe teren cel puțin șase luni.

Gică Hagi: "Ianis Hagi e 100% profesionist"

Gheorghe Hagi a oferit detalii despre starea de sănătate a fiului său, dar și despre modul în care se recuperează jucătorul lui Rangers. "Regele" spune că Ianis l-a depășit deja în ceea ce privește modul de a munci și profesionalismul.

"E bine. Ați văzut și mesajul lui, sunt sigur că e focusat, e conștient că a avut un ghinion mare. Dar o să învețe din toate, o să devină mai puternic. Face parte din joc, acesta e riscul meseriei, și l-a asumat de când a fost tânăr. Din păcate, s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui. Asta e, trebuie să stea 6 luni, doctorii știu. E bine moral, își face un program de reabilitare postoperatorie pentru a ajunge ca nou.

E încrezător, e puternic, mult mai puternic decât mine ca mod de a munci. Cred că la lucrul ăsta m-a depășit deja. El e chiar 100% profesionist. Cum a zis Gerrard: 'Singura lui teamă față de Ianis este că stă prea mult pe teren'. Așa a zis Gerrard, nu?

Sperăm să revină cât mai repede și să primească timp pentru a se întoarce la forma în care era. Arăta bine, puternic, era pe vârf, dar asta e, face parte din joc și important este că e încrezător. Are oameni lângă el, îl iubesc, țin la el și fiecare încearcă să facă lucrurile așa cum trebuie pentru a-și reveni", a spus Gică Hagi, la o conferință de presă.

Ianis Hagi a jucat în 27 de meciuri ale lui Rangers din acest sezon și a reușit patru goluri și patru pase decisive.

Modifică setările cookies