Liga 1

Dinamoviștii și-au ales noua siglă! Ce logo va apărea pe tricourile „câinilor” din sezonul viitor

S-a încheiat procesul de selecție al noi sigle care va reprezenta clubul de fotbal Dinamo București.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 18:25
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 18:34

Dinamoviștii s-au văzut obligați să-și aleagă o nouă identitate după ce Nicolae Badea, deținătorul brandului FC Dinamo și al siglei acuale, a trimis o solicitare către echipa din Liga 1 prin care cerea despăgubiri de un milion de euro și interzicea folosirea siglei cu câinii în scopuri comerciale.

În consecință, oficialii clubui care activează pe prima scenă fotbalistică din România au deschis să rebranduiască echipa.

După ce „finalistele” au trecut prin mai multe comisii, s-a luat decizia ca din sezonul viitor, Dinamo să folosească sigla cu margini aurii.

Aceasta a fost și preferata unor legende precum Ioan Andone, Mircea Lucescu, Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Florentin Petre sau Florin Prunea.

Dinamoviștii și-au ales noua siglă

„Procesul de vot pentru noua emblemă a clubului nostru s-a încheiat astăzi, 14 mai 2022, chiar în ziua în care Dinamo București aniversează 74 de ani în fotbalul românesc, doar în prima ligă. 

Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată! 

Mulțumim pentru susținere tuturor celor cinci comisii formate pentru alegerea noului logo, suporteri, legende ale clubului, DDB, cei mai importanți jucători, antrenori ai grupelor de juniori și reprezentanți de marketing ai clubului! 

Urmează stilizarea și realizarea manualului de brand, urmând ca după ultimul meci oficial din această ediție de campionat, returul barajului pentru menținerea în prima ligă, să prezentăm noua siglă cu care clubul Dinamo București se va prezenta în sezon următor. 

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competițional 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale, în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului. 

14 mai 2022 

Dinamo 1948 

Aici e Dinamo!”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială a lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies