Ion Tiriac Dinamo Mircea Lucescu Superliga Ion Țiriac

Ion Țiriac, ironii îndreptate către Mircea Lucescu, după ce antrenorul și-a anunțat revenirea la Dinamo

Ion Țiriac a reacționat după ce Mircea Lucescu, actualul antrenor al lui Dinamo Kiev, a anunțat că e gata să se întoarcă în ”Ștefan cel Mare”, la Dinamo București, după ce îi va expira contractul cu actuala sa echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 16:38
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 16:41

La 76 de ani, Lucescu nu pare că ar avea de gând să se retragă din fotbal. Ion Țiriac l-a ”înțepat” pe ”Il Luce” după anunțul său.

„2024, nu 2240? Domnul Lucescu are dreptul să facă ce doreşte dumnealui sau ce îi place mai mult. Mă întreb dacă domnul Lucescu, la cei 60 de ani pe care îi are, nu se gândeşte, oare, cum să îşi ia şi două-trei ore libere pe zi”, a declarat Ion Ţiriac.

Ce a declarat Mircea Lucescu, la aniversarea de 74 ani a lui Dinamo

Mircea Lucescu a fost prezent la aniversarea de 74 de ani a clubului Dinamo, unde a anunțat că va reveni după ce noul stadion va fi gata. "Bijuteria" o să fie gata în 2024, iar la auzul veștii Mircea Lucescu a promis că se va întoarce la echipă. Cel mai probabil, într-o funcție onorifică. 

"Am revenit pe Dinamo într-un moment extraordinar pe care mi-l doream de mult, construirea unui nou stadion. Am spus că nu mă întorc la Dinamo până nu văd un stadion nou aşa cum trebuie să aibă un club cum este Dinamo, cu asemenea performanţă internaţională de-a lungul anilor.

Sunt 32 de ani de când eu nu am mai fost pe acest stadion, în afară de faptul că am fost de două ori cu Rapid ca adversar al lui Dinamo. 

Inima mea, sufletul meu, rămân legate de Dinamo, de acest stadion care mi-a adus atâtea satisfacţii mie şi suporterilor noştri. Îmi doresc din tot sufletul ca acele vremuri să revină şi un pas este construirea unui nou stadion.

Pentru că asta va însemna foarte mult în performanţele ulterioare ale acestui club. Voi fi alături de cei care vor face tot pentru a readuce în prim plan istoria clubului Dinamo'', a declarat Mircea Lucescu, la evenimentul de pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!