Dinamo Razvan Zavaleanu Superliga

EXCLUSIV De ce se feresc investitorii de Dinamo? Explicațiile conducerii

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit de ce se feresc oamenii de afaceri să investească la Dinamo, club aflat în insolvență din cauza datoriilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 16:52
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 16:56

În vara anului trecut, se estima că Dinamo are datorii de aproape șapte milioane de euro. Multe dintre datoriile clubului s-au stins după transferul lui Deian Sorescu în Polonia, la Rakow Czestochowa, care a adus în conturile lui Dinamo aproximativ 800.000 de euro.

Zăvăleanu crede că investitorii evită să se implice în ”Ștefan cel Mare” din cauza situației din clasament, Dinamo fiind, în acest moment, pe loc direct retrogradabil.

De ce se feresc investitorii de Dinamo: ”Nu mi se spun motivele, dar pot să le estimez”

„Deocamdată lucrurile merg bine. S-au mai stins din datoriile curente, suntem destul de gospodari, cred eu. Avem grijă, cu salariile și așa mai departe. Ar fi bine să mai primim și alții, încercăm să mai atragem sponsori. Din punct de vedere administrativ nu sunt lucruri spectaculoase. Lucrurile au intrat pe un făgaș bun, să vedem.

Sunt două discuții în acest moment, dar nu e nimic foarte clar. Oamenii se informează foarte mult înainte de a transmite o decizie. Cred că și poziția sportivă a echipei nu e una chiar atât de bună încât să-i facă pe investitori să vină. Pe de altă parte, au fost scandaluri în jurul echipei și oamenii cu bani se feresc de scandaluri. Nu mi se spun mie care sunt motivele, dar pot să le estimez”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru www.sport.ro.

Dinamo are doar 16 puncte în Liga 1. Este tot pe locul 15, chiar dacă a câștigat cu 4-0 meciul cu Gaz Metan, dar diferența față de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, este acum de șase puncte. 

Sunt șanse mari ca medieșenii să piardă încă șase puncte din cauza unei datorii către fostul antrenor al echipei, Mihai Teja, în valoare de 70.000 de euro. 

Ultimele meciuri ale lui Dinamo din sezonul regulat:

Rapid - Dinamo

Dinamo - Sepsi

CFR Cluj - Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!