Flavius Stoican Dinamo Dinamo - Gaz Metan Superliga Flavius Stoican

”Suntem pe un drum bun. Concurența crește”. Flavius Stoican, după al doilea meci la rând fără gol primit pentru Dinamo

Flavius Stoican îi ține pe jucătorii lui Dinamo cu picioarele pe pământ, după victoria cu Gaz Metan, scor 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 22:29
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 22:33

”Suntem pe un drum bun, dar trebuie să fim atenți”, este semnalul de alarmă tras de antrenorul dinamovist, după ce echipa sa a bifat al doilea meci la rând fără gol primit. Totuși, situația din clasament nu s-a schimbat. 

Dinamo a rămas tot pe penultimul loc, la șase puncte distanță de următoarea clasată, Gaz Metan.

„Trei puncte importante, asta mă bucură cel mai mult. Am tratat foarte serios meciul, mă bucură că a marcat și Bordușanu primul său gol. Mă bucur că Gabi Torje a reușit să marcheze o ”dublă”. Suntem pe un drum bun, dar trebuie să fim atenți, responsabili.

Întâlnim, la finalul săptămânii viitoare, o echipă care se bate la play-off. Nu a fost chiar atât de ușor cum arată scorul. La 2-0 la pauză, am avut și o discuție cu ei, este un scor periculos, n-am vrut să facem vreun cadou și să avem teamă de a juca.

Flavius Stoican: ”Suntem pe un drum bun”

Avea nevoie de o victorie, de joc, de goluri, suntem pe drumul bun, să nu ne luăm nasul la purtare și să fim la fel de conectați. Jucătorii au suferit mult timp pe nereușite lor. Fără sacrificiu și fără muncă, nu putem face minuni. Cu siguranță, atâta timp cât suntem conectați și de importanța fiecărui meci in parte, cu siguranță vom face o partidă mare. 

Faptul că avem în spate asemenea galerie, cu siguranță o să ne împingă de la spate. Noi ne dorim, dar trebuie să fim și realiști, dar nu suntem o echipă care joacă singură, trebuie să fim mai buni decât ei. Suntem pe un drum bun, facem tot ce ne stă în putință ca să salvăm Dinamo de la retrogradare. Pot să vă spun că atâta timp cât există concurență, crește și valoare individuală. 

Concurența crește, important e ca fiecare, atunci când intră pe teren, să aibă și realizări personale. Este o atitudine bună a echipei, în rândul grupului există prietenii, ca și frații, dar trebuie să avem și realizări pe teren”, a spus Flavius Stoican, la finalul partidei.

Dinamo a bifat al doilea meci la rând fără gol primit și a ajuns la 16 puncte în Liga 1. Este tot pe locul 15, dar diferența față de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, este acum de șase puncte. 

Este foarte probabil ca Gaz Metan să fie depunctată cu încă șase puncte din cauza unei datorii către fostul antrenor al echipei, Mihai Teja, în valoare de 70.000 de euro. 

Ultimele meciuri ale lui Dinamo din sezonul regulat:

Rapid - Dinamo

Dinamo - Sepsi

CFR Cluj - Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!