Dinamo Iuliu Muresan stadion Dinamo Superliga

EXCLUSIV Dinamo va avea un stadion nou: ”Va începe sută la sută demolarea!”. Unde vor ”câinii” să joace meciurile de pe teren propriu

Dinamo va avea un stadion nou, chiar în locul actualei arene din ”Ștefan cel Mare”. Demolarea actualului stadion ar urma să înceapă după finalul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:40
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:43

Anunțul a fost făcut de Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, care a dezvăluit că și-a dorit ca echipa sa să joace pe stadionul Arcul de Triumf. Oficialul dinamovist a trimis ”săgeți” către președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, care administrează actuala arenă.

Dinamo va avea un stadion nou: ”Va începe sută la sută demolarea!”

„Sunt sigur de acest lucru, va începe sută la sută demolarea și va trebui să ne căutăm alt stadion din sezonul următor.

Noi am vrea foarte tare, am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot, dar au putut să joace unii-alții pe acolo. E un stadion care corespunde și pentru fotbal. Măcar o echipă ar putea să joace și acolo. 

Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo.

Și noi trebuie să facem venituri, fotbalul trebuie să atragă în primul rând. Nu înțeleg de ce își permit unii ca stadioanele frumoase, moderne, cu condiții, să fie ținute pentru 500 de spectatori sau 1000, la un meci din când în când. Nu înțeleg logica, mă depășește pe mine”, a spus Iuliu Mureșan, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Cristi Munteanu: ”Se vor înghesui sponsorii la echipă”

O nouă arenă ar putea atrage investitori la club. Chiar și Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a spus că fiul său va veni alături de echipă după ce va fi construită o nouă arenă.

„Fanii au susținut clubul pe linia de plutire. Într-o zi poate să vină cineva și să preia clubul. Dacă ai și stadion, cred că lucrurile se vor schimba în bine pentru Dinamo. Pentru Dinamo este important să se mențină în Liga 1 măcar până va avea stadion. Sunt convins că stadionul va atrage investitori la echipă.

Acum are nevoie de un plan sportiv cu care să te menții acolo. Cu un stadion în centrul Bucureștiului, să te cheme și Dinamo... sunt o mie la sută sigur că se vor înghesui sponsorii la echipă”, a spus Cristi Munteanu, pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!