Dinamo baraj chindia Concordia Chiajna U Cluj Liga 1

Dinamo - U Cluj și Chindia - Concordia Chiajna, meciurile de baraj pentru Liga 1! Când se joacă + regula stabilită de FRF

Play-off-ul din Liga 2 s-a încheiat, iar Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt sunt echipele care și-au asigurat promovarea directă în elita fotbalului românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 17:58
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 17:57

Deja promovată, Petrolul a remizat la Slobozia contra Unirii, scor 0-0, iar ploieștenii au încheiat pe primul loc în Liga 2, cu 63 de puncte. Tot o remiză albă a înregistrat și FC Hermannstadt contra celor de la CSA Steaua, suficientă pentru ca echipa lui Marius Măldărășanu să își securizeze poziția secundă și promovarea directă, cu 61 de puncte.

Dinamo - U Cluj și Chindia - Concordia Chiajna, meciurile de baraj pentru Liga 1

Universitatea Cluj, care avea nevoie de o minune pentru a promova direct după această rundă, a pierdut contra Concordiei Chiajna, scor 0-1, iar echipa lui Erik Lincar a încheiat cu 57 de puncte, pe locul 3, care duce la baraj. Tot la baraj va merge și formația ilfoveană, care a terminat pe locul 5, cu 44 de puncte și a profitat de faptul că Steaua nu are drept de promovare.

Astfel, cele două baraje pentru menținere/promovare în Liga 1 vor fi Dinamo - Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște - Concordia Chiajna.

Meciurile de baraj se vor disputa în dublă manșă, pe 22 și 29 mai. Ordinea partidelor va fi stabilită după o tragere la sorți organizată de FRF.

FRF a anunțat că la meciurile de baraj a fost abrogată regula de departajare pe baza golului marcat în deplasare. Astfel, dacă scorul general va fi egal după cele două manșe, se vor disputa două reprize de prelungiri de câte 15 minute, iar ulterior lovituri de departajare, în cazul în care egalitatea persistă.

Modifică setările cookies