Dinamo, REVOLTATA din cauza arbitrajului! Ce au facut oficialii "cainilor rosii" inaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Dinamo, REVOLTATA din cauza arbitrajului! Ce au facut oficialii "cainilor rosii" inaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Oficialii lui Dinamo au luat masuri fata de arbitrajul din Liga 1. 

Potrivit unui comunicat al "cainilor rosii", clubul a trimis o scrisoare la Comisia Centrala a Arbitrilor ca urmare a erorilor de arbitraj din primele 6 etape ale sezonului. 

"Prin intermediul acestei scrisori, ne adresam dumneavoastra cu intentia de a va aduce la cunostinta nemultumirea noastra fata de erorile repetate de arbitraj indreptate impotriva echipei Dinamo Bucuresti de la inceputul acestui sezon competitional, punctul culminant fiind meciul disputat cu FCSB, etapa trecuta, pe Arena Nationala.

Clubul Dinamo Bucuresti apara si va apara intotdeauna corectitudinea in fotbalul romanesc, precum si imaginea Comisiei Centrale a Arbitrilor in dauna tuturor suspiciunilor reflectate in fata opiniei publice.

Fotbalul european a atins un nivel ridicat de rigoare in aplicarea regulilor de joc si a devenit un produs apreciat in intreaga lume.

Fotbalul romanesc trebuie sa urce in acel tren in care legitimitatea competitiei trece direct prin credibilitatea fara fisuri a echipei de arbitri.

Ca reprezentanti ai conducerii executive a clubului, dorim sa transmitem pe aceasta cale ingrijorarea noastra fata de aceste erori grave de arbitraj.

Sperand ca viitorul va da o competitie curata si deschisa pentru toate cluburile participante, va adresam salutarile noastre cordiale", a fost textul scrisorii semnate de directorul general al lui Dinamo, Alex Couto Lago.

Dinamo revine in Liga 1, dupa pauza cauzata de meciurile echipei nationale, intr-un derby cu Universitatea Craiova, care va fi arbitrat de Horatiu Fesnic. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

5 ani de la tragedia din Colectiv: ”Bătaie de joc la adresa familiilor celor 65 de victime”
BRAT

Modifică setările cookies