Liga 1

Sergiu Hanca dezvăluie care este cel mai bun transfer efectuat de Dinamo și ce șanse au „câinii” la un loc de playoff

Sergiu Hanca a vorbit despre situația lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 08:52
Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 09:07

Pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri, lui Dinamo i s-a retras interdicția de a achiziționa jucători. Așa că Iuliu Mureșan a profitat din plin și i-a întărit lotul lui Dario Bonetti cu opt jucători. 

La echipa din Ștefan cel Mare, înaintea derby-ului cu FCSB de duminică, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, au sosit Plamen Iliev (29 ani), Constantin Nica (28 ani), Răzvan Popa (24 ani), Cosmin Matei (29 ani), Cătălin Itu (21 ani), Gabriel Torje, (31 ani), Mirko Ivanovski (31 ani) și Cătălin Țîră (27 ani).

  • Sergiu Hanca dezvăluie care este cel mai bun transfer efectuat de Dinamo și ce șanse au „câinii” la un loc de playoff

Însă, în ciuda noilor achiziții, Sergiu Hanca (29 ani) este de părere că Dario Bonetti este cel mai bun transfer pe care Dinamo îl putea realiza în această vară. Fostul căpitan al „câinilor” are încredere că italianul poate duce echipa în play-off.

Hanca: „Este omul potrivit la locul potrivit!”

„Cred că Bonetti este cel mai bun transfer al lui Dinamo. El este omul potrivit la locul potrivit! Cu jucătorii buni pe care i-a primit, cred că pot să facă o echipă care să intre în playoff, chiar dacă puțini le dau șanse”, a declarat Sergiu Handa pentru ProSport

După șapte etape scurte, Dinamo se află pe loc de playout, pe locul 14, cu 6 puncte. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies