Liga 1

Gigi Mulțescu anunță vremuri mai bune pentru Dinamo: ”Sunt niște muguri care așteaptă să înflorească”

Gigi Mulțescu a vorbit despre ultimele transferuri de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 22:13
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 22:17

Gigi Mulțescu, fostul antrenor al lui Dinamo, este convins că echipa lui Dario Bonetti va arăta mult mai bine în derby-ul cu FCSB de duminică, după cele opt transferuri făcute de conducerea clubului după ridicarea interdicției.

”SMURD-ul” ține legătura cu Iuliu Mureșan și anunță vremuri mai bune pentru Dinamo.

„Trebuie și o concentrare mai mare, și sacrificiu. Dinamo va arăta mult mai bine, cu câțiva am și lucrat. Ei vor să demonstreze că mai sunt valabili, valoroși. 

Cu domnul Mureșan mai am dialog, mă interesează evoluția jucătorilor, a situației clubului, care este foarte importantă. Sunt niște semnale și niște muguri care așteaptă să înflorească. Lucrurile merg spre bine”, a spus Gigi Mulțescu, la Digi Sport.

Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Cătălin Țîră, Cătălin Itu, Mirko Ivanovski și Plamen Iliev sunt jucătorii pe care Dinamo i-a transferat după ridicarea interdicției de a face transferuri. 

”Câinii” au încercat și transferul lui Cătălin Carp, fost jucător la CFR Cluj, Viitorul și FCSB, dar mutarea a picat în ultima clipă.

Înainte de meciul direct cu FCSB, Dinamo este pe locul 14, cu șase puncte după primele șapte etape. FCSB este pe opt, cu nouă puncte.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies