Dinamo - Poli Iași se joacă duminică pe ”Arcul de Triumf”, toți copiii până în 14 ani, ”băieți sau fete, școlari sau preșcolari”, sunt așteptați la meci!

Dinamo Arcul de Triumf copii play-out Poli Iasi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 11:03
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 11:07

”Câinii” se află în continuare pe penultima poziție în clasamentul din play-out.

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a respins marți apelul lui Dinamo, care rămâne astfel cu cele patru etape de suspendare fără spectatori primite după incidentele din meciul câștigat cu UTA Arad, 1-0 pe 8 martie.

Astfel, la meciul de duminică de pe ”Arcul de Triumf” cu Poli Iași, unul capital pentru ”câinii” aflați în continuare pe penultimul loc în play-out, vor putea fi prezenți doar copii până în vârsta de 14 ani.

Anunțul lui Dinamo pentru prezența copiilor la meciul cu Poli Iași

”Stadionul "Arcul de Triumf" este deschis, în acest play-out de SuperLigă, doar pentru cei mai mici dinamoviști. 

Primul dintre cele patru meciuri cu suspendare a fost cu Petrolul, urmează a doua etapă de ispășire a pedepsei, împotriva moldovenilor de la Iași. 

Băieți sau fete, școlari sau preșcolari, toți copiii până în 14 ani sunt așteptați duminică pe arena de lângă Cașin pentru o nouă experiență, unică, alături de Dinamo. 

Băiatul cu portavocea este acolo, la tribuna 1, fata de la tunel, la fel, micuțul Cucu, tot în cărucior, vine cu părinții.

Vino și tu pe "Arc", dragostea pentru Dinamo nu ține cont de vârstă! 

Însoțitorii celor mici au mai multe opțiuni de acces, e-mail la [email protected], formular de înscriere, dar și case de bilete la stadion pentru bilete cu valoare 0 (zero). 

Casele pentru bilete gratuite se deschid, în ziua meciului, la ora 15:00. 

Duelul de play-out cu Politehnica Iași se joacă duminică, la ora 18:15, cu copiii noștri în tribune formând o singură inimă pentru Dinamo”, a postat echipa pe pagina oficială de Facebook.

Foto și info: Dinamo București

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!