Deian Sorescu Dinamo FCSB Superliga

Dinamo a pierdut trenul! Unul dintre cluburile interesate de Sorescu s-a retras din cursă: „Suntem blindați!”

Deian Sorescu (24 de ani) ar putea pleca de la Dinamo în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 21:52
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 22:01

FCSB s-a interesat în vară de Deian Sorescu. Gigi Becali le-a oferit atunci un milion de euro dinamoviștilor în schimbul gogheterului echipei, însă „câinii” au refuzat oferta în așteptarea unor variate mai bune din străinătate, însă acestea n-au mai venit.

Acum, Dinamo are nevoiede bani și ar fi dispusă să-l cedeze pe Sorescu chiar și la marea rivală, însă MM Stoica, managerul general al FCSB, a anunțat că vicecampioana nu mai este interesată de serviciile fotbalistului de bandă.

MM Stoica: „E Hakimi al României!”

„Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea. 

Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, a susținut MM Stoica, potrivit TelekomSport.

Deian Sorescu a reușit opt goluri și o pasă decisivă în cele 20 de meciuri jucate la Dinamo în actuala stagiune. În stagiunea precedentă, extrema dreaptă a înregistrat opt goluri și 10 pase decisive în 42 de apariții.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!