Dinamo a pierdut trenul! Unul dintre cluburile interesate de Sorescu s-a retras din cursă: „Suntem blindați!”

Deian Sorescu Dinamo FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 21:52
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 22:01

Deian Sorescu (24 de ani) ar putea pleca de la Dinamo în această iarnă.

FCSB s-a interesat în vară de Deian Sorescu. Gigi Becali le-a oferit atunci un milion de euro dinamoviștilor în schimbul gogheterului echipei, însă „câinii” au refuzat oferta în așteptarea unor variate mai bune din străinătate, însă acestea n-au mai venit.

Acum, Dinamo are nevoiede bani și ar fi dispusă să-l cedeze pe Sorescu chiar și la marea rivală, însă MM Stoica, managerul general al FCSB, a anunțat că vicecampioana nu mai este interesată de serviciile fotbalistului de bandă.

MM Stoica: „E Hakimi al României!”

„Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea. 

Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, a susținut MM Stoica, potrivit TelekomSport.

Deian Sorescu a reușit opt goluri și o pasă decisivă în cele 20 de meciuri jucate la Dinamo în actuala stagiune. În stagiunea precedentă, extrema dreaptă a înregistrat opt goluri și 10 pase decisive în 42 de apariții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!