Deian Sorescu Dinamo Paul Anton Superliga

Un fost jucător de la Dinamo îi ia apărarea lui Sorescu, după gestul făcut de fani: ”Nu merită Deian așa ceva!”

Plecat cu scandal de la Dinamo în vară, Paul Anton (30 de ani) joacă la Ponferradina, în Segunda Division, dar urmărește în continuare situația prin care trece gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 11:01
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 11:04

Fanii au cedat după înfrângerea dramatică împotriva celor de la CS Mioveni, scor 2-1, și au recurs la un gest extrem. Deian Sorescu a fost dezbrăcat de triou de către suporterii ”roș-albi”, prezenți la partidă. Din Spania, Paul Anton a văzut prin ce a trecut fostul său coleg.

Paul Anton: ”Nu merită Deian Așa ceva!”

„Pentru episodul ăsta îmi pare nespus, nespus de rău. Nu merită Deian așa ceva! Niciun jucător nu merită, pentru că nu poate și nu trebuie să plătească un jucător sau unii jucători pentru tot ce se întâmplă. 

Dar Deian, cu atât mai mult nu merită! E de 3 ani acolo și au fost ani grei. Foarte grei! A evoluat bine, a ajuns la națională de la Dinamo deși părea incredibil ca un club în situația lui Dinamo să dea jucători la națională.

Merită mai mult respect! Știu cât suflet pun fanii dinamoviști. Eu le respect dăruirea, merg sute de kilometri după echipă, dar respectul trebuie să fie reciproc. Și pentru jucători”, a spus Paul Anton, pentru Playsport.ro.

13 meciuri a bifat Paul Anton în acest sezon pentru cei de la Ponferradina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!